onsdag den 12. december 2012

Dagens Iris

SDLG 25

Denne iris har en lidt anderledes farvekombination end det man ser generelt, i virkeligheden er den blå farve ret metallisk , specielt i solskin.
Det er ret facinerende hvor meget en enkel irisblomst kan skille sig ud fra mængden, denne her er en af dem man lægger mærke til, blandt alle de andre.10 kommentarer:

 1. Ja den skiller sig ud med den farvekombination. Flot ser det ud.

  SvarSlet
 2. Den er smuk! (Men det er alle iris jo). Forstår godt din fascination af variationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak , man kan godt blive bidt lidt af den irissyge :)

   Slet
 3. Läcker!!
  ha en underbar dag!!

  SvarSlet
 4. Den er utrolig smuk som den ses her i nærbillede, meget pitoresk. Jeg ville nyde den i fulde drag i en vase på mit arbejdsbord. Lidt omvendt af den kønne rosa du viste i går, som jeg ville elske at have i mine bede, men dens plettede kronblade tiltaler mig mindre, så den ville jeg nok ikke tage ind i en vase og beundre.(ja jeg har jo ikke set dem i virkeligheden)
  Ha en dejlig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også denne iris kunne bruges sammen med mange forskellige farver i et bed, men rigtig at alle iris skal ses i virkeligheden for at bedømme evt brug, der er også andre ting som eks duft som kunne være en ting til overvejelse.

   Slet
 5. Construction of a simple flower, but the color attracts attention - beautiful !

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes the construction is perhaps little "old fashion" but colours are different, I will use it for crossing to display green/brown colours into iris

   Slet