tirsdag den 11. december 2012

Dagens iris

Hvis man er til de lyserøde blomster, er Dagens Iris lige sagen, denne TB hybrid er ganske anderledes i farven end de fleste , hører til dem vi kalder "plicata iris".


9 kommentarer:

 1. Hjelpe meg, jeg blir helt dårlig her jeg sitter! ;-)) Jeg liker veldig godt de lyserøde/rosa iris, for jeg har ingen selv av disse I.germanica som er rosa. Denne var nydelig!

  Ha en god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, håber du har det bedre nu :) der er rigtig nok ikke så mange pink/lyserøde iris, er glad for du kan li denne her, jeg vil finde nogle flere fotos med den her farvetone!!
   Ha en god aften...

   Slet
 2. Ja den kan man godt få hjertebanken over, den er meget smuk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes selv den er meget flot, kan forestille mig at den ville kunne fin i et lyserødt bed :)

   Slet
 3. wonderful as always!

  Have a great week, Jan!

  xoxo, Juliana | PJ’ Happies :) | PJ’ Ecoproject

  SvarSlet
  Svar
  1. Your comments are always welcome:)I also wish you a wonderful week....

   Slet
 4. Hej :-) Jeg har lige fundet din blog. Hvor er det en dejlig iris du viser i dag. Og hvor er det dejligt at få kontakt med en der bor lidt sydligere end jeg gør. Jeg er noget træt af den sne og is der dækker Danmark. Så nu har jeg meldt mig som læser her og sætter dig også på min blogliste. Så kan jeg se nogle irisbilleder i løbet af vinteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana tak for dit besøg her på min blog , dejligt du synes om mine iris, jeg har også tilmeldt mig hos dig, det er en fin blog du har :)
   Ja vinteren kan være noget lang, specielt når man gerne vil være udendørs med planter og blomster, her i vores område er det fornuftigt vejr, med sol det meste af tiden , dog har vi nattefrost nu, men tørt.
   Ha en god dag :)

   Slet
 5. Utrolig smuk farve, som jeg ville elske at have i mine blandede bede!
  ha en god dag :)

  SvarSlet