fredag den 30. november 2012

Dagens Iris

Denne dags iris er en af mine første forsøg med krydsninger, jeg husker den var blandt det første hold som blomstrede ca 12-15 år siden, den er ikke som de iris vi ser kommer på markedet idag , med kæmpe blomster, plisseret osv, men på en eller anden måde holder denne her stadig fordi den er voksekraftig, rimelig sund osv.
Den hører til blandt de tidlige af de høje skægiris.8 kommentarer:

 1. Smuk ser den ud, også sammen med de lilla i baggrunden.
  God weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak den blå farve her er ok, ser faktisk rigtig fin ud i virkelighed.

   Slet
 2. Den er aldeles smuk! både farven og formen, jeg kan nu bedst lide dem lidt enkle i blomsten. Farven er rigtig fint douchet, Claus Dalby ville kalde farven pyjamasblå, og det er da en skøn farve ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne her er ganske enkel ,ikke som mange af de nye hybrider som nogen gange bliver ganske højtråbende, samtidig er selve str på blomsten en anelse mindre, hvilket også giver en hvis luftighed :)

   Slet
 3. Men oj så många härliga iris jag hittade här! Vilken tur att din blogg dök upp. Jag vill ha mycket mer av iris, då är det ju verkligen kul att kunna titta på fina bilder och läsa om hur de vill ha det. Ha en fin söndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dit besøg her på bloggen, dejligt du kan bruge noget her og synes om mine fotos, lyder godt du vil ha flere iris, håber det lykkes at finde nogle gode, du er altid velkommen hvis du har spørgsmål!
   Ha en god søndag!

   Slet
 4. i love this one, does it have a name?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Loic thanks for the visit here :)
   No it is one of my seedlings, so there is no name registred.

   Slet