fredag den 27. juli 2012

Et par dagliljer (hemerocallis)

                   Beautiful Edging
Udover iris har vi plantet nogle hemerocallis på marken, ved ikke endnu om de står det rigtige sted, men med vand og hestegødning ser det ud til at kunne lykkes.
                      Cherry-eyed Pumpkin
Her i Vilosell står den på sommer og sol, men kunne godt bruge lidt vand for at rense luften.


Vi nærmer os August og dermed festmåneden, næsten hele August festes der , her i landsbyen og i alle nabobyer på skift!så hele huset er mere eller mindre fyldt med unge mennesker fra nu af.


En enkelt lilje som blomstrer  lige nu :
                         OT Debbie

2 kommentarer:

 1. Hej Jan
  Det er smukke dagliljer, du viser og også OT Debbie er fin. Dagliljerne kan godt lide at står fugtigt, så det er også der nødvendigt med vanding, men det kan jeg se, I sørger for.
  Hvorfor festes der i august, nogen speciel anledning?

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Lisbeth
   Dagliljerne skal ha meget vand,og "problemet" er de er plantet i den modsatte ende af marken hvor vores vandhane er, dvs der skal ca 70 mtr slange til hver gang, derfor tror jeg de bliver flyttet til næste år.
   Desværre har jeg ikke fået taget foto af de fleste dagliljer, men der har været nogle ok imellem.
   Her i Spanien fester man ved enhver anledning :)Juli -August er de måneder hvor der afholdes Festa Major -(årets fest) hver by holder på skift fest fra torsdag til mandag, så har man helbred og tid kan det blive til en del, derudover fejres mange helgendage i løbet af året.
   Håber i får lidt regn igen til de tørre haver i DK!!
   VH
   jan

   Slet