mandag den 27. januar 2014

Dagens Iris

Er lige kommet hjem efter et par dage i Barcelona,hvor vi på det nærmeste havde sommer med temp. omkring de 20C,det er jo så vidunderligt at side med en god kop kaffe et godt sted.
 Har fundet dagens iris blandt en af mine arilhybrider,denne kommer fra et kryds hvor jeg også har en anden som ligner meget ,men uden den lyse kant og med lidt anderledes skæg.
Mange af mine arilhybrider blev plantet om sidste år pga pladsmangel mm,og desværre er der en del som tilsyneladende er gået til,det vil vise sig om et par måneder ,men til gengæld er der nogle gode frøplanter på vej så det opvejer nok hinanden:)

6 kommentarer:

 1. Otroligt vacker! Hälsningar Marika.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak,ja jeg synes selv den er ret flot!

   Slet
 2. Smuk iris, 20 grader det var ikke dårligt, siger vi her fra det kolde vindblæste Dk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det er ret utroligt selv her i Spanien ,meeeen vinteren skal nok vise sig,her i Vilosell er det noget anderledes og de næste dage rykker snegrænsen ned til ca 800 mtr ,så måske får vi også lidt hvidt !

   Slet
 3. Hej Jan

  Det lyder da godt med de 20 grader - i har tydeligvis også en anden slags vinter end den vi så sidste år på disse tider.
  Flot kryds du kan vise - der er vel en del xgermanica i det?

  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten
   Vejret skifter fra den ene dag til den anden ,vi skal nok få noget vinter her!!
   Der er ikke så meget germanica i denne hybrid,ca 25 % max,det er ikke altid man umiddelbart kan se det,det er specielt ved bladform samt nedvisning om sommeren som tydeligst viser hvor stor en del germanica hybriden består af!

   Slet