tirsdag den 1. januar 2013

1 Januar

GODT NYTÅR
Så er vi i gang med et nyt år,der er sikkert nogen som jeg, der føler hvordan tiden bare suser lynhurtigt forbi og den ene uge tager den næste, og når vi vender os om er det blevet forår igen.
Når man har have inddeler man sandsynligvis året anderledes end hvad kalenderen viser, foråret starter allerede efteråret inden med planlægningen af nye planter, løg, såning af frø mm, sådan fungerer det ihvertfald for mit eget vedkommende.
26 marts 2012
Narcissus assoanus (syn.N.juncifolius, N.requienii )


På årets sidste dag var jeg lidt på marken og tjekkede potter frø mm, og kunne se de nye frøplanter af  denne narcissus var kommet op, og et andet sted hvor vi har blomsterdygtige løg var de faktisk vokset op temmelig meget.
Her i vores område vokser de i tusindvis, hvert forår cykler jeg området tyndt for at fotograferer diverse  planter og finder netop denne narcis ofte i selskab med fritillaria lusitanica. 

2 kommentarer:

 1. Det bliver spændende at se nogen af de billeder, du cykler rundt og tager af løgplanterne.
  Du har helt ret i, at tiden bare flyver af sted, som jeg sagde til Bent, da vi hørte nytårskoncerten, jeg synes lige vi havde hørt den forleden dag, og så er der allerede gået et år igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tiden har det med at flyve stærkere jo ældre vi bliver??
   Jeg håber at finde nogle nye spændende ting her til foråret, evt også fra Pyrenæerne.
   Ha en god dag!

   Slet