torsdag den 15. november 2012

Dagens iris

Iris sibirica "Uncorked"

En af de mange vidunderlige sibirica hybrider som kommer fra de amerikanske irisspecialister indenfor sibirica :Schafer/Sacks  her er deres hjemmeside med de nyeste hybrider:http://www.jpwflowers.com

  Jeg er mest til   den lyse side i farveskalaen  , jeg har det ikke så godt med for mange blå sibirica, selvom det er den farve som er dominerende.
Foto her taget efter en kraftig regnvejrsdag  derfor mudder på blomsten4 kommentarer:

 1. Trods mudderet er den også så fin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er den da, det er sådan at jorden her er ler/stenjord og når det så regner, ja så smatter det temmelig meget :)

   Slet
 2. Lidt sjovt med favorit faver og aversioner. Jeg er mest til de blå, gule, hvide og rødlilla. De brune, gulbrune og rødbrune nuancer står ikke øverst på min hitliste.
  Men....jeg må sige at efter jeg er begyndt på haveblogging, så er jeg blevet meget påvirket af at se andres smukke blomster og ofte i sændende sammensætninger med andre planter, så jeg får "flyttet grænser" hele tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er netop det fantastiske ved disse blogs at man hele tiden møder nye ideer og ser netop farvesammensætninger man måske ikke lige ummiddelbart har tænkt over.
   Med iris er det helt sikkert at man skal se blomsten med sine egne øjne, og titi vil man overraskes af farver man normalt ikke har som favorit.

   Slet